Tudjuk jól, hogy a távmunkának számos hatása van a szocializációra, a napi rutinokra, időbeosztásra, de nem beszéltünk még arról, hogy milyen pozitív hatása van a környezetre is.

A kevesebb utazás miatt kevesebb a kibocsátás is. A távmunkának számos előnye van az irodai munkahelyekkel szemben, rugalmasság, autonómia, munka-élet egyensúly fenntartása, illetve azt is jelenti, hogy megszűnik a napi ingázás. Nem csak, hogy csökkenti a leállások idejét és növeli a munkaidőt, de előnyt jelent a környezet számára is. A vállalkozok pedig növelhetik hírnevüket, mint környezetbarát cég.

A dokumentumok digitalizálása kevesebb papírfogyasztáshoz vezet. A nyomtatott dokumentumok szüksége nélkül a vállalkozók megdöbbentő csökkenést mutatnak a papír használatban évente.

 A távmunka kevesebb műanyag fogyasztást is mutat. Miközben egy munkahelyen bizonyos időközönként megiszunk egy kávét, vagy veszünk elvitelre ételt, esetleg napi szinten új palackos üdítőt vásárolunk, otthon ezek teljesen lecsökkennek.

Az otthonról végzett munka lehetőséget ad számunkra, hogy egy egészségesebb környezetet hozzunk létre.

Home office alatt a levegő minősége is pozitívan változik. Sokkal tisztábbá válik a levegő. Londonban például a reggeli időszakban 25%-al, az esti ingázás idejében 34%-al javult a levegő.

Fontos, hogy saját vállalkozásunk egyengetése, otthoni munkánk elvégzése közben mi is odafigyeljünk arra mit tehetünk azért, hogy környezetünk jobb legyen.

Kezdj el te is otthonról dolgozni.

Ajánlatkérés

Írd le az elképzeléseid a projekteddel kapcsolatban.

Nincsenek üzeneteid

Nincsenek rendeléseid

Nincsenek kedvenceid.

Bejelentkezés

Regisztráció

Jelszó visszaállítása

Kérjük írja be email-címét vagy felhasználónevét, hogy elküldhessük az emailt az új jelszava létrehozásához.